WPL-A 07 HK Premium compact duo Set 2.1

Offerte aanvragen

WPL-A 07 HK 230 Premium met HSBC 300 Cool

Deze set is een goede keus wanneer het benodigd vermogen voor verwarming van je woning niet meer is dan 8kW en je een verwarmingssysteem hebt dat werkt met aanvoertemperaturen van maximaal 70°C.

De maximale aanvoertemperatuur is 75°C. Ook wanneer de buitentemperatuur -7°C is. De warmtepomp functioneert bij buitentemperaturen tussen +40°C en -25°C en is daarmee zeer geschikt voor toepassing in het Nederlands klimaat.

Offerte opvragen

Centrale verwarming

Het geïntegreerd buffervat van 100 liter werkt als schakel tussen de warmtepomp en het CV-systeem en verzekert een stabiele werking van de warmtepomp.

Warmwater

Het boilervat is met zijn 270 liter inhoud voor de meeste huishoudens voldoende om te voorzien in een royale hoeveelheid warmwater. Voor legionellapreventie is een verwarmingselement geïntegreerd.

Bediening

De ruimtethermostaat is voorzien van “touch”-bediening en een lcd-scherm waarbij de intensiteit van achtergrondverlichting kan worden ingesteld. Batterijen zijn niet nodig omdat de thermostaat zijn voeding uit de centrale regelaar krijgt.

Installatie

De warmtepomp die buiten wordt geplaatst, is uitgevoerd als Monoblock. Dit betekent dat het leidingwerk tussen binnen- en buitenunit met gewoon CV-water kan worden gevuld. Voor de installateur werkt dit snel en eenvoudig.

De gids naar zorgeloos comfort

Wil je weten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een warmtepomp? Je leest er alles over in de brochure: ‘De gids naar zorgeloos comfort!’.

Download brochure

Geluid

In het proces van ontwikkeling en productie zijn veel maatregelen genomen om de warmtepomp zo stil mogelijk te laten werken. Indien een nog stillere werking gewenst is, kan een geluidreductie worden geactiveerd met een vrij instelbaar weekprogramma. De warmtepomp zal tijdens die “stille modus” gewoon blijven functioneren met een lager vermogen.

Koeling

Dit systeem kan naast verwarming in het stookseizoen ook gebruikt worden voor koeling in de zomer. Of dit voor jou een bruikbare en zinvolle optie is, hangt af van je afgiftesysteem.

Opties

Om je installatie op afstand te kunnen uitlezen en bedienen, kun je overwegen om een ISG-web te laten installeren. Deze interface communiceert met de warmtepomp en wordt via je thuisnetwerk verbonden met het internet.

Toekomst

Om het warmtepompsysteem meer zelf-opgewekte energie te laten benutten, kan gebruik worden gemaakt van een ISG-plus. Deze heeft dezelfde functionaliteit als de ISG-web, met daarbij een ingang voor externe signalen. Zo kan de boiler bijvoorbeeld naar een hogere temperatuur worden verwarmd als de zonnepanelen energie leveren.

Offerte aanvragen?

Terug naar de vorige pagina