Alles over boilers overzichtelijk op één plek

In huis heb je warm water nodig. Of dat nou is voor een heerlijk bad of meer praktisch zoals een afwasje doen. Daarvoor heb je een water boiler nodig. Boilers zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is er altijd wel een boiler die perfect past bij jouw warm water behoefte. Op de pagina vind je de belangrijkste type boilers van STIEBEL ELTRON.

Keukenboiler

Een keukenboiler is een boiler die precies past in jouw keukenkast. Vaak staat een boiler ergens ver weg van de kraan. Een keukenboiler is een kleine elektrische boiler voor in de keuken (of badkamer) die direct warm water levert bij de kraan. Dit zorgt voor minimaal energieverlies en zo min mogelijk waterverspilling. Alles over de afmetingen, toepassingen en de werking van een keukenboiler vind je hier.

Doorstroomboiler

Handen wassen, koken, douchen, allemaal dagelijkse dingen waar warm water voor nodig hebt. Wanneer we warm water nodig hebben willen we het vaak direct. En het liefst ook nog duurzaam. Een doorstroomboiler is dan een goede keuze. Een compacte, duurzame oplossing voor jouw warm water behoefte. Alles over de afmetingen, toepassingen en de werking van een doorstroomboiler vind je hier.

Elektrische boiler

Een elektrische boiler zorgt voor grote hoeveelheden warm water. STIEBEL ELTRON biedt elektrische boilers aan van 80 tot 400 liters aan. Zo heb je altijd een boiler die bij jouw warm water behoefte past. Alle onze boilers hebben een hoogefficiënte isolatie en een betrouwbare techniek waardoor ze constant de gewenste warmwaterkwaliteit in jouw huis waarborgen. Alles over de afmetingen, toepassingen en de werking van een elektrische boiler vind je hier.

Boiler kopen

Een boiler koop je niet zomaar. Deze moet passen bij jouw warm water behoefte. Heb je bijvoorbeeld een gezin die graag in bad gaat dan heb je een hele andere boiler nodig dan dat je alleen woont en een spaardouche hebt. De collega’s bij STIEBEL ELTRON helpen je graag om jouw warm water behoefte in kaart te brengen, zodat jij de boiler koopt die perfect bij je past. Neem gerust vrijblijvend contact op! Of bekijk hier ons assortiment.

Vrijblijvend contact opnemen