STIEBEL ELTRON is sinds 1977 actief in Nederland

STIEBEL ELTRON Nederland B.V. is een dochteronderneming van het Duitse STIEBEL ELTRON GmbH concern. Dit familiebedrijf is inmiddels gegroeid tot een wereldwijd bedrijf.
Oprichter dr. Theodor Stiebel, startte in 1924 in Berlijn met het voornemen om producten te ontwikkelen en te fabriceren die energiezuiniger, veiliger en comfortabeler zijn. Dit doel streven wij nog steeds na. De productrange die wij in Nederland aanbieden omvat warmwater en warmtepompen.  STIEBEL ELTRON levert al sinds 1976 warmtepompen voor woningbouw en kleine utiliteitsbouw en heeft dus een enorm grote ervaring op dit gebied. STIEBEL ELTRON heeft als eerste in Nederland de warmtepompboiler met een TNO-gelijkwaardigheidscertificaat geïntroduceerd: een warmtepomp met een grote marktacceptatie, die inmiddels uitgebreid is toegepast in zowel de particuliere woningbouw als in grotere woningbouwprojecten voor de vrije sector.

Door jarenlange ervaring heeft STIEBEL ELTRON zich ontwikkeld als één van ‘s werelds meest succesvolle ondernemingen op het gebied van duurzame energiesystemen, zoals warmtepompen, ventilatiesystemen, zonnesystemen en elektrische warmwater-apparatuur.

Lees meer over onze geschiedenis.
Lees meer over onze belofte.

Investeer met vertrouwen in de toekomst

Sinds 1924 optimaliseren wij de gebouwtechniek voor onze klanten. Daarom verdien je jouw investeringen in onze oplossingen nog steeds terug en verhogen wij jouw wooncomfort in de toekomst.

Warm water

Onze tapwatertoestellen bieden een uniek comfortniveau in keukens en badkamers. Doorstroom- en kleine boilers zorgen voor warm water op een zeer efficiënte en decentrale manier. De warmtepompen gebruiken de warmte die uit de binnenlucht wordt gehaald om warm water te produceren.

Bekijk onze warm water producten.

Ventilatie

Onze centrale integrale ventilatiesystemen bieden warm water, ruimteverwarming, ventilatie en koeling in één, waardoor ze ideaal zijn voor nieuwbouwprojecten. Onze decentrale ventilatiesystemen zijn met name geschikt voor het achteraf inbouwen en aanvullen van bestaande gebouwentechniek.

Bekijk onze ventilatie installaties.

Verwarming

Onze warmtepompverwarmingssystemen maken gebruik van duurzame energie en zijn ontworpen voor alle soorten toepassingen. Uiteraard vind je in ons assortiment ook elektrische kachels voor het verwarmen van individuele kamers.

Bekijk onze elektrische verwarmingstoestellen.
Bekijk onze warmtepompen.

Koeling

Als jij je huis wilt koelen, kan je gebruikmaken van een van onze warmtepompen met koelfunctie. Voor welk systeem je ook kiest, groene stroom is de beste optie.

Bekijk onze warmtepompen.