Is een keukenboiler geschikt voor jou?

Een keukenboiler is een boiler die precies past in jouw keukenkast. Vaak staat een boiler ergens ver weg van de kraan. Een keukenboiler is een kleine elektrische boiler voor in de keuken (of badkamer) die direct warm water levert bij de kraan. Dit zorgt voor minimaal energieverlies en zo min mogelijk waterverspilling. Een geschikte oplossing voor jouw kleine warmwater behoefte? Lees gauw verder!

Electrische keukenboiler

Een kleine elektrische boiler is dus handig voor in de keuken. Altijd constant warm water bij de kraan. Ideaal als je aan het koken bent en even je handen moet wassen of een pan moet afwassen. Elektrische keukenboilers komen in verschillende volumes, van 5 tot 15 liter. Ben jij een echte afwasser en gebruik je geen vaatwasser? Dan heb je waarschijnlijk een 15 liter boiler nodig. Een 10 liter boiler is handig als je wel een vaatwasser hebt maar ook regelmatig een afwasje doet. Stop jij lekker alles in de vaatwasser? Dan heb je waarschijnlijk aan 5 liter genoeg. Voor elke situatie is er een STIEBEL ELTRON elektrische keukenboiler!

Inbouw keukenboiler

STIEBEL ELTRON bieden inbouw keukenboilers aan. Deze zijn stuk voor stuk boilers vakkundig ontworpen om in de meeste keukenkastjes te passen. Zo heb je wel de gewenste techniek in huis, maar doet het geen afbreuk aan jouw droomkeuken of badkamer. Sommige investeringen wil je ervaren in plaats van zien. Dus geniet van het warm water uit jouw inbouw keukenboiler. Ook zijn boilers die juist boven het tappunt hangen. Dit is afhankelijk van het type boiler wat voor jou het meest geschikt is.

Energiezuinige keukenboiler

Ken je dat gevoel dat je even snel een pan wilt afwassen, maar dat je de kraan eerst even moet laten lopen voor dat je warm water hebt? Super irritant en zonde van de waterverspilling. Dat voorkom je met een keukenboiler van STIEBEL ELTRON. Door de plaatsing in de keuken hoef je nooit lang te wachten op warm water, want dit is altijd direct op voorraad. Ook blijft er in de leiding geen ongebruikt warm water achter. Dus is een energiezuinige keukenboiler iets voor jou?

Keukenboiler kopen

Koop een keukenboiler die perfect bij je past. Breng je warm water behoefte in kaart en kies op basis daarvan de juiste boiler. Heb je hier wat hulp bij nodig? Dat snappen we helemaal. Neem gerust contact met ons op en we helpen je aan de juiste oplossing voor jouw huis. Bekijk hier alvast ons assortiment elektrische keukenboilers.

close

Mis deze tips niet!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.