Warmtepompsets | Easier than ever

Een warmtepomp is een duurzame investering in je huis. Bij STIEBEL ELTRON vinden we het belangrijk dat je weet wat je koopt. Gelukkig is het simpeler dan het lijkt. Een warmtepomp is een alternatief voor of aanvulling op je cv-ketel. En in plaats dat deze je woning verwarmt met aardgas, doet de warmtepomp dat op stroom. Zo word je gasrekening verlaagd én ben je klaar voor de toekomst. Hoe dat werkt? Dat leggen we je graag uit!

Offerte opvragen

WPL 09 ACS classic flex Set

WPL 09 ACS classic flex Set

Dit is dé hybride set waarmee jij zelf bepaalt wanneer je overstapt op gasloos. Deze set bestaat uit een lucht-water warmtepomp WPL 09 ACS classic en een hydraulische module HM Trend.

Meer informatie

WPL 09 ACS classic compact Set 1.1

WPL 09 ACS classic compact Set 1.1

Bespaar direct op je energierekening met deze set. De set bestaat uit een lucht-water warmtepomp WPL 09 ACS classic en elektrische boiler HSBB 180 Plus die een inhoud heeft van 178 liter.

Meer informatie

WPL 09 ACS classic compact plus Set 1.1

WPL 09 ACS classic compact plus Set 1.1

Een lucht-water warmtepomp WPL 09 ACS classic en combiboiler HSBC 180 Plus met boilerinhoud van 178 liter en buffervat van 80 liter om extra warmte op te slaan. Met de speciale naregeling zorgt dit voor een consistent en comfortabel binnenklimaat.

Meer informatie

WPL 17 ACS classic compact plus Set 1.1

WPL 17 ACS classic compact plus Set 1.1

Bespaar energie en ruimte met deze set. De set bestaat uit een lucht-water warmtepomp WPL 17 ACS classic en elektrische combiboiler HSBC 180 Plus die een boiler inhoud heeft van 178 liter en een buffervat heeft van 80 liter.

Meer informatie

WPL-A 07 HK Premium compact duo Set 2.1

WPL A 07 HK Premium compact duo Set 2.1

Maximale aanvoertemperaturen nodig? Deze set kan het aan. De set bestaat uit een lucht-water warmtepomp WPL-A 07 HK Premium en elektrische combiboiler HSBC 300 Cool die een boiler inhoud heeft van 270 liter en een buffervat heeft van 100 liter.

Meer informatie

WPL 25 AC compact duo Set 2.1

WPL 25 AC compact duo Set 2.1

Met deze set zit je altijd goed. De set bestaat uit een lucht-water warmtepomp WPL 25 AC Premium en elektrische combiboiler HSBC 300 Cool die een boiler inhoud heeft van 270 liter en een buffervat heeft van 100 liter.

Meer informatie

De gids naar zorgeloos comfort

Je wilt een duurzame toekomst voor jou en je woning. Goed bezig! Dat wil je natuurlijk zo zorgeloos en comfortabel mogelijk. Waarbij je geniet van de warmte én een lage energierekening. Dat kan uitstekend met een warmtepomp! Een warmtepomp koop je natuurlijk niet elke dag. Dus waar moet je opletten bij het aanschaffen van een warmtepomp? Dit en meer lees je in de brochure: ‘De gids naar zorgeloos comfort!’. Download direct en kom niet voor verrassingen te staan.

Download brochure

Welke warmtepompset is perfect voor jouw woning

Bekijk onze warmtepompen