Pioniersgeest combineren met visionaire ideeën

Sinds 1924 combineren we de succesfactoren technologische competentie, kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en nabijheid bij de klant. Met onze producten behoren we vandaag de dag wereldwijd tot de markt- en technologieleiders in gebouwentechniek en groene technologie. We zijn een internationaal actieve groep en een familiebedrijf.

Onze belofte

U en het milieu een dienst bewijzen.

Onze belofte

STIEBEL ELTRON is sinds 1977 actief in Nederland. STIEBEL ELTRON Nederland BV is een dochteronderneming van het Duitse STIEBEL ELTRON GmbH concern. Directeur: Jaap Aukema. Het gamma van STIEBEL ELTRON Nederland omvat warmwater en warmtepompen. Warmtepompen maken gebruik van duurzame energie voor verwarming en voor de productie van warm water.

STIEBEL ELTRON levert al sinds 1976 warmtepompen voor woningbouw en kleine utiliteitsbouw en heeft dus een enorm grote ervaring op dit gebied. STIEBEL ELTRON heeft als eerste in Nederland de warmtepompboiler met een TNO-gelijkwaardigheidscertificaat geïntroduceerd: een warmtepomp met een grote marktacceptatie, die inmiddels uitgebreid is toegepast in zowel de particuliere woningbouw als in grotere woningbouwprojecten voor de vrije sector.

Stroom is de toekomst

Stroom uit de zon en wind is energie, die ook morgen nog tot onze beschikking staat. Met intelligente groene huistechniek stellen we onze onafhankelijkheid, onze investeringszekerheid en een duurzame toekomst veilig.

Wij regelen het voor u

Uw warmtepompmanager is het hart van uw slimme huis en stuurt uw warmtepomp betrouwbaar aan. Zo woont u zelfstandiger en goedkoper.

Alle producten

Speciaal voor installateurs reizen we door heel Nederland.

Meld je aan voor november 2022 (aanmelden)

Aanmelden Innovation Tour