Maak kans op een gratis warmtepomp

Ja, ik wil kans maken

4000 medewerkers wereldwijd

Familiebedrijf

Elke 15 seconden wordt er ergens ter wereld een STIEBEL ELTRON oplossing in gebruik genomen

Opgericht 1924 én al 45 jaar ervaring in warmtepompen

Ja, ik heb interesse in
een gratis warmtepomp

Ongeveer 75% van het totale gasverbruik komt door de verwarming van je huis. De rest wordt verbruikt voor verwarming van het water (20%) en voor koken (5%). Aardgas is een fossiele brandstof die opraakt én duurder is dan ooit. De lucht, de grond en het grondwater barst van de energie en raakt niet op. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en maakt slim gebruik van de al aanwezige warmte in deze natuurbronnen. Dus in plaats van bijvoorbeeld een cv-ketel gestookt op gas, kun je kiezen voor een warmtepomp die de energie haalt uit andere energiebronnen en minder energie nodig heeft.

Daarom willen wij van STIEBEL ELTRON jou de kans bieden op een gratis warmtepomp zodat jij kunt overstappen naar een duurzame oplossing. Dit doen we door een warmtepomp gratis weg te geven. Daarnaast geven we een aantal kortingsvouchers weg à  € 449,- per stuk. Dus niet meer druk maken om de hoge gasrekening, maar zorgeloos en comfortabel op de bank zitten. Dat is waar STIEBEL ELTRON voor staat. Zorgeloos comfort.

Wil jij kans maken op een gratis warmtepomp?

Ik wil kans maken op die gratis warmtepomp.

Volg dan onderstaande 3 stappen.

Dit kan tot en met 1 oktober. Zo simpel kan het zijn. Op 12 oktober maken we de winnaars bekend.

  1. Like onze facebookpost van deze win actie.
  2. Laat een comment achter op onze facebookpost
  3. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Direct naar de actie! Schrijf je nu in!

Download hier de ‘De gids naar zorgeloos comfort thuis’ alles wat je moet weten over warmtepompen.

Direct downloaden

Op weg naar zorgeloos comfort

Wij geloven sinds 1924 in een duurzame toekomst en deze maken we samen met jou mogelijk. Alles wat we doen staat in het teken van het ontwikkelen van hybride & all-electric producten voor jou én de toekomstige generaties. Zo maken we samen met jou stap voor stap de transitie naar duurzame energie. Wij zijn ervan overtuigd dat op weg naar de toekomst, jij niet in hoeft te leveren op comfort. Wij maken de stap naar duurzame energie zo zorgeloos en comfortabel mogelijk.

Dit doen we deels door het aanbieden van duurzame oplossingen zoals warmtepompen. Een warmtepomp uitzoeken kan nog best een klus zijn. Want waar moet je op letten? Welke opties heb je? En is je huis al klaar voor een warmtepomp? Een warmtepomp kies je niet zomaar, je huis en de warmtepomp moeten namelijk een match zijn. We helpen je graag bij het uitzoeken van jouw perfecte match. Samen voor zorgeloos comfort! Neem gerust contact met ons op.

Welke warmtepomp is mijn perfecte match?

Mis deze tips niet!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.